Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття 1 Оцінка якості готових страв.

Дізнаємось

- що таке розрахунковий метод перевірки правильності вкладення сировини;
- які формули використовують для визначення відхилень маси готової продукції;
- які фактори впливають на втрати маси під час теплової обробки;
- як оцінюється якість страв за результатами розрахунків.

Навчимось

- виконувати розрахунки для перевірки правильності вкладення сировини;
- користуватися технологічними картами і нормативами виходу страв;
- визначати допустимі відхилення та робити висновки щодо якості продукції;
- аналізувати отримані результати та оформлювати їх у таблиці або звіті.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60