Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття на тему: Основи стандартизації та управління якістю продукції. Організація контролю якості продукції в закладах ресторанного господарства. Контроль модуля 1

Дізнаємось

- що таке контроль якості харчових продуктів і навіщо він потрібен;
- які існують нормативно-правові документи, що регулюють якість продукції;
- як працюють системи HACCP, ISO та інші міжнародні стандарти;
- які бувають методи контролю (органолептичні, лабораторні, інструментальні).

Навчимось

- застосовувати знання про стандарти якості у професійній діяльності;
- визначати основні показники якості харчових продуктів;
- аналізувати відповідність продукції вимогам нормативних документів;
- розробляти та використовувати технологічну документацію з урахуванням вимог якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60