Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технічна основа контролю якості харчової продукції

Дізнаємось

- що становить технічну основу контролю якості харчових продуктів;
- яку роль відіграють стандартизація і метрологія у забезпеченні якості;
- які основні терміни й поняття використовують у контролі якості;
- які вимоги встановлюють стандарти методів випробувань і як вони оновлюються.

Навчимось

- розрізняти основні методи, методики та засоби випробувань;
- визначати показники точності, збіжності та відтворюваності результатів;
- користуватися положеннями національних і міжнародних стандартів при оцінюванні якості продукції;
- застосовувати знання метрологічних характеристик для аналізу достовірності результатів контролю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60