Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Методологічна основа контролю якості харчової продукції.

Дізнаємось

- що таке методологічна основа контролю якості харчових продуктів;
- які принципи, методи та нормативи лежать в основі контролю якості;
- яку роль відіграють стандартизація, метрологія, сертифікація та випробування;
- які міжнародні стандарти (ISO, ДСТУ) регулюють систему управління якістю;
- які існують види технічного контролю за стадіями виробництва, охопленням, характером дії, виконавцями та засобами контролю.

Навчимось

- розрізняти основні види технічного контролю та визначати їх доцільність у різних виробничих умовах;
- застосовувати основні принципи метрології та стандартизації при оцінюванні якості;
- аналізувати організацію контролю на підприємстві та пропонувати шляхи його вдосконалення;
- використовувати нормативно-технічну документацію (ДСТУ, ТУ, ISO) у процесі контролю якості;
- обґрунтовувати вибір методів контролю (руйнівних, неруйнівних, органолептичних, інструментальних).

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60