Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Форми контролю якості продукції в закладах ресторанного господарства.

Дізнаємось

- які існують форми контролю якості продукції в закладах ресторанного господарства;
- як працюють бракеражні комісії та пости якості;
- які функції виконують комісії з якості;
- як організовується зовнішній контроль із боку контролюючих органів;
- яку роль відіграє технік-технолог у системі контролю якості.

Навчимось

- проводити органолептичну оцінку якості страв і напівфабрикатів;
- оформлювати результати бракеражу в журналах якості;
- застосовувати знання стандартів, технічних умов і технологічних карт під час контролю виробництва;
- визначати відповідальність працівників за якість випущеної продукції;
- удосконалювати технологічні процеси з урахуванням сучасних вимог якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60