Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

СЗ Борошняні кондитерські і кулінарні вироби, борошняні страви. Технологія приготування страв і кулінарних виробів для лікувального, лікувально-профілактичного харчування.

Дізнаємось

- особливості приготування борошняних кондитерських і кулінарних виробів;
- особливості приготування страв і кулінарних виробів для лікувального, лікувально-профілактичного харчування

Навчимось

- алізувати технологічні процеси приготування борошняних кондитерських і кулінарних виробів для лікувального, лікувально-профілактичного харчування;
- творчо підходити до розв'язування виробничих ситуацій, вирішування питань, пов'язаних з удосконаленням технологічних процесів, розробкою конкуренто-спроможної продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60