Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес приготування і відпуску борошняних страв: пельменів, вареників, млинців, галушок, млинчиків із різними фа-ршами. Вимоги до якості, строки реалізації. Норми продуктів.

Дізнаємось

- про поліпшувачі та збагачувачі тіста;
- про технологічні процеси приготування борошняних страв;
- про вимоги до якості готових борошняних страв.

Навчимось

- визначати та застосовувати поліпшувачі і збагачувачі тіста для покращення якості виробів;
- пояснювати вплив ферментів, кислот і молочної сироватки на властивості тіста;
- замішувати різні види тіста відповідно до виду страви (для пельменів, вареників, млинців, галушок, локшини);
- формувати, варити, смажити й запікати борошняні вироби з дотриманням технологічного процесу;
- правильно відпускати готові страви з урахуванням виду начинки та способу подачі;
- оцінювати якість готових борошняних страв згідно з установленими вимогами;
- дотримуватися норм витрат продуктів та санітарно-гігієнічних вимог у процесі приготування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60