Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Складання технологічних карт на холодні страви і закуски. Розрахунок кількості продуктів, необхідних для приготування холодних страв і закусок, використовуючи «Збірник рецептур».

Дізнаємось

порядок і методику розв’язування задач та складання алгоритмів по приготуванню і відпуску холодних страв і закусок

Навчимось

- складати алгоритми по приготуванню і відпуску холодних страв і закусок;
- розв’язувати завдання з імітації виробничих ситуацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12