Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологічний процес приготування і відпуску молочних супів, асортимент, особливості приготування. Технологічний процес приготування і відпуску холодних супів, особливості

Дізнаємось

технологічніх процеи приготування і відпуску молочних, холодних, солодких супів, їх асортимент, особливості приготування, вимоги до якості

Навчимось

Складати технологічну схему приготування певного виду молочного, холодного або солодкого супу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12