Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 18 Органолептична та фізико-хімічна оцінка якості м’ясної продукції

Дізнаємось

- про органолептичні та фізико-хімічні методи визначення якості м’ясної продукції;

Навчимось

- визначати за органолептичними та фізико-хімічними показниками якість м’ясної продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2