Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Підбір технологічного обладнання. Вимоги до розміщення обладнання в цеху.

Дізнаємось

Вивчити будову і принцип роботи обладнання для виробництва пастеризованого молока, кисломолочних напоїв, кисломолочного сиру та морозива.

Навчимось

Накреслити схеми технологічних ліній виробництва пастеризованого молока, кисломолочних напоїв, кисломолочного сиру, морозива і схему фризера безперервної дії.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60