Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Впровадження системи управління безпечністю харчової продукції (НАССР) на молочних підприємствах України.

Дізнаємось

Ознайомимся з історією системи НАССР, основними поняттями Hazard Analysis Control Critical Points,
принципами та перевагами системи НАССР.

Навчимось

Встановлювати критичні точки контролю за системою НАССР при виробництві молочних продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12