Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Складання технологічних схем, вибір і обгрунтування технологічних параметрів, вибір контрольних критичних точок контролю технологічних процесів виробництва молочних продуктів із знежиреного молока, маслянки, сироватки..

Дізнаємось

як складаються технологічні схеми, вибираються і обгрунтовуються технологічні параметри, вибираються контрольні критичні точки контролю технологічних процесів виробництва різних видів молочних продуктів із вторинної сировини.

Навчимось

складати технологічні схеми, вибирати і обгрунтовуються технологічні параметри, контрольні критичні точки контролю технологічних процесів виробництва різних видів молочних продуктів із вторинної сировини.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17