Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вивчення будови та принципу роботи обладнання для шпри-цювання м’ясопродуктів та масажування.

Дізнаємось

основні конструктивні особливості обладнання;
принцип дії ;
основні правила експлуатації та техніки безпеки;
технічні характеристики обладнання.

Навчимось

проводити заходи щодо усунення неполадок обладнання та здійснювати його налаштування до роботи.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60