Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота №12 Визначення сироприданості молока

Дізнаємось

- які показники визначають сиропридатність молока;
- у чому полягає сутність проб на зброджування, сичужно-бродильної та сичужної проб;
- як фізико-хімічні властивості молока впливають на процес зсідання.

Навчимось

- отувати проби молока для проведення дослідження;
- виконувати пробу на зброджування, сичужно-бродильну та сичужну проби;
- аналізувати результати та робити висновки щодо придатності молока до сироробства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60