Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 11 Визначення складових частин морозива.

Дізнаємось

- які основні фізико-хімічні показники характеризують якість морозива;
- у чому полягає значення показників масової частки жиру та кислотності для оцінки якості продукту;
- які методи використовують для визначення жиру і кислотності в морозиві різних видів;
- які фактори впливають на якість і стабільність морозива під час виробництва та зберігання.

Навчимось

- визначати масову частку жиру в молочному та вершковому морозиві лабораторними методами;
- визначати кислотність забарвленого та незабарвленого морозива;
- користуватися лабораторним обладнанням для виконання відповідних визначень;
- обробляти отримані результати досліджень і порівнювати їх із вимогами стандартів (ДСТУ);
- робити висновки про якість морозива на основі фізико-хімічних показників.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60