Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 10 Визначення складу кисломолочного сиру та його якості.

Дізнаємось

- які основні фізико-хімічні показники характеризують якість кисломолочного сиру;
- яке значення мають показники масової частки вологи, жиру й кислотності для оцінки якості продукту;
- які методи використовують для визначення вологи, жиру та кислотності в сирі;
- які чинники впливають на коливання фізико-хімічних показників готового продукту.

Навчимось

- визначати масову частку вологи, масову частку жиру та кислотність у кисломолочному сирі лабораторними методами;
- користуватися лабораторним обладнанням для проведення цих визначень;
- правильно відбирати проби сиру для аналізу;
- обробляти результати досліджень і робити висновки щодо відповідності продукту вимогам стандартів;
- оцінювати якість кисломолочного сиру за сукупністю фізико-хімічних показників.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60