Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 18 Органолептична та фізико-хімічна оцінка якості м’ясної продукції. Контроль модуля.

Дізнаємось

- методики визначення органолептичних показників якості м’ясних виробів;
- способи оцінки фізико-хімічних показників (вологість, маса, сіль, крохмаль, нітрити);
- чи засвоїли основні фізико-хімічні та біохімічні властивості молока, молочних продуктів і м’яса;
- принципи лабораторних методик оцінки якості та показників свіжості;
- основні фактори, що впливають на якість і безпечність продукції.

Навчимось

- надавати органолептичну характеристику м’ясних виробів;
- визначати масу зразка, вміст вільної вологи, кухонної солі, крохмалю та нітритів;
- робити висновки щодо якості м’ясної продукції;
- застосовувати знання і навички для оцінки якості молока, молочних продуктів та м’яса;
- аналізувати результати лабораторних досліджень і робити обґрунтовані висновки;
- визначати придатність продукції до споживання та виявляти ознаки фальсифікацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60