Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Біохімічні і фізико-хімічні процеси при виробництві сиру.

Дізнаємось

- які стадії включає процес сичужного звертання білків молока;
- як різні фактори (кислотність, температура, вміст кальцію, склад молока) впливають на згортання;
- які біохімічні процеси відбуваються при обробці згустку, солінні та дозріванні сиру;
- як формуються смак, аромат, консистенція і рисунок різних видів сирів;
- у чому полягають особливості дозрівання твердих, м’яких і розсільних сирів.

Навчимось

- пояснювати механізм сичужного звертання білків молока та роль ферментів;
- аналізувати вплив технологічних параметрів на перебіг біохімічних процесів у сирі;
- визначати взаємозв’язок між складом молока і якістю готового сиру;
- обґрунтовувати технологічні умови дозрівання сирів різних типів;
- робити висновки щодо можливих відхилень у процесі сироваріння та шляхів їх усунення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60