Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Біохімічні процеси у основних складових молока. Біохімічні і фізико-хімічні процеси при виробництві кисломолочних продуктів.

Дізнаємось

- які біохімічні процеси відбуваються у вуглеводах, жирах і білках молока;
- у чому полягає суть бродіння лактози (молочнокислого, спиртового, пропіоновокислого, маслянокислого);
- як відбувається гідроліз і окислення жирів та білків молока;
- як проходять процеси коагуляції казеїну та гелеутворення;
- як формуються біохімічні властивості кисломолочних продуктів та від чого вони залежать.

Навчимось

- пояснювати механізми основних біохімічних процесів у молоці та при виробництві кисломолочних продуктів;
- визначати фактори, що впливають на якість і стійкість молочних продуктів;
- встановлювати зв’язок між складом сировини, діяльністю мікроорганізмів і властивостями кінцевого продукту;
- застосовувати знання про біохімічні процеси для удосконалення технології виготовлення кисломолочних продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60