Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Фізико-хімічні та технологічні властивості молока. Зміна складу та властивостей молока під впливом різних факторів

Дізнаємось

- про хімічний склад та основні фізико-хімічні властивості молока;
- про органолептичні показники, що визначають його якість;
- про чинники, які впливають на зміну складу та властивостей молока;
- про основні біохімічні процеси, що відбуваються під час транспортування, зберігання і консервування;
- про основні види вад молока та причини їх виникнення;
- про значення фізико-хімічних властивостей у технології виробництва молочних продуктів.

Навчимось

- визначати органолептичні та фізико-хімічні показники якості молока;
- оцінювати відповідність молока вимогам стандартів;
- встановлювати можливі причини змін у складі та властивостях молока;
- застосовувати знання про властивості молока у технологічних процесах його переробки;
- аналізувати вплив умов зберігання і теплової обробки на якість молока та молочних продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60