Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Біохімічні процеси при випіканні хліба. Біохімія черствіння хліба. Контроль модуля 2

Дізнаємось

- які біохімічні зміни відбуваються під час випікання хліба;
- які чинники зумовлюють черствіння хліба та як можна уповільнити цей процес;
- як біохімічні процеси впливають на якість і свіжість хлібобулочних виробів;
- наскільки добре засвоєно матеріал попередніх тем модуля.

Навчимось

- пояснювати взаємозв’язок між складом тіста й процесами, що відбуваються під час випікання;
- аналізувати вплив технологічних і біохімічних чинників на структуру та якість хліба;
- узагальнювати і застосовувати знання під час виконання контрольних завдань з біохімії харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60