Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 10. Визначення загальної (титрованої) кислотності сировини чи готової продукції кислотно-основним методом

Дізнаємось

Опанувати методику визначення загальної (титрованої) кислотності харчової сировини та продукції;
навчитись визначати кислотність молока, борошна, плодово-ягідних соків методом кислотно-основного титрування; зробити висновки про якість продукції.

Навчимось

Опанувати методику визначення загальної (титрованої) кислотності харчової сировини та продукції;
навчитись визначати кислотність молока, борошна, плодово-ягідних соків методом кислотно-основного титрування; зробити висновки про якість продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
4 практичні заняття
1
2