Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.2. Схеми автоматизації. Схеми автоматизації технологічних ліній виробництва м’ясних виробів.

Дізнаємось

про схеми автоматизації технологічних ліній виробництва м’ясних виробів, а саме автоматизацію приготування ковбасного фаршу, термічної обробки варених ковбас, вологих режимів сушильних камер для сирокопчених ковбас.

Навчимось

читатит схеми автоматизації технологічних ліній виробництва м’ясних виробів..

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
7 практичні заняття
1
2