Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРИГОТУВННЯ КОВБАСНОГО ФАРШУ.

Дізнаємось

Ознайомитись із сутністю виготовлення ковбасних виробів, дати класифікацію обладнання для різання.

Навчимось

1. Класифікація обладнання для різання.
2. М’ясорізальні машини для середнього подрібнення.
3. Машини для зняття шкурки, пластування шпика, м’яса і м’ясопродуктів.
4. Машини для нарізання продуктів на шматки завданого розміру і форми.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 практичні заняття
1
2
3
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 практичні заняття
1