Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ОБЛАДНАННЯ ЦЕХІВ ХОЛОДИЛЬНОЇ ОБРОБКИ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ

Дізнаємось

Класифікація обладнання і ознайомитись із сутністю обробки м’яса і м’ясопродуктів. Розглянути спеціальні способи отримання холоду.

Навчимось

Дізналися :
1. Поняття про холод.
2. Холодильні агенти і холодоносії.
3. Апарати для охолодження.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 практичні заняття
1
2
3
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 практичні заняття
1