Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
1 (один)
2 (два)
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка молока ЗАОЧНЕ
Основи стандартизації і метрології
Довідка
Довідка
Loading...
Основи стандартизації і метрології
Критерії оцінювання
100%
№
Тема
4 лекції
1
Характеристика стандартизації. Державна система стандартизації.
2
Нормативні документи. Метрологія.
3
Управління якістю продукції.
4
Міжнародна система стандартизації.