Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, випуск 2023 р.
Основи механіки та механічні передачі харчових виробництв
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Основи механіки та механічні передачі харчових виробництв
Критерії оцінювання
0%
№
Тема
Немає тем
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60