Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
G 13. Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, І курс 2025 рік
Фізика і астрономія
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Фізика і астрономія
Критерії оцінювання
51.43%
№
Тема
1 лекції
1
Зародження і розвиток фізики як науки
2
Векторні та скалярні величини
3
Проєкції векторів на координатні осі. Самостійна робоа
4
Основна задача механіки. Абетка кінематики
5
Швидкість руху
6
Рівномірний прямолінійний рух
7
Прямолінійний рівноприскорений рух
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60