Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв (на основі ПЗСО), вступ 2024р.
Економіка, організація та планування виробництва
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Економіка, організація та планування виробництва
Критерії оцінювання
0%
№
Тема
Немає тем
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60