Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка м'яса (БЗСО) 2,3, 4 курс 2025-2026 н.р.
Переддипломна практика
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Переддипломна практика
Критерії оцінювання
15%
№
Тема
7 лекції
1
Документи для проходження переддипломної практики.
2
Методичні рекомендації щодо проходження переддипломної практики.
3
Структура та правила оформлювання документації.
4
Перевірка звітної документації.
5
Захист звітів з переддипломної практики.
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60